Meisje stookt in een houtkachel

Hoogseizoen voor warmte en “hygge”

Jøtul zorgt al meer dan 165 jaar voor hygge. En als hygge-experts weten wij wat er nodig is voor het juiste warme gevoel waardoor je echt ontspant. Ervaar het stressverlagende effect van echte warmte en het ontspannende geluid van knapperend vuur met een houtkachel van Jøtul.

Vrouw voor haar open haard met kerst

Ontspannen december voor het haardvuur

 

Laat de kerstgedachte niet verloren gaan aan hoge verwachtingen en lange to-do lijsten. Maak wat tijd voor jezelf vrij en laat de kerstsfeer en een lekker knapperend vuurtje de last van je schouders halen.

 

Lees meer

Warme chocolademelk met zeezout

Warme chocolademelk met zeezout

Hak 200 g pure chocolade in kleine stukjes en doe deze samen met 2,5 dl volle melk in een pan.

Verwarm tot gemiddelde temperatuur zonder te koken, onder voortdurend roeren.

Verdun met 7,5 dl volle melk en verwarm tot het kookpunt.

Voel je vrij om meer zout en suiker toe te voegen, en als je wilt - wat chili en kaneel. Top met slagroom en marshmallows.

Meisje stookt in een houtkachel

Kerstsfeer met een warm vuurtje

 

Wat is kerst zonder een houtkachel?  De warme gloed van de vlammen die de donkere winter verlichten kan de kerstsfeer als niks anders aanwakkeren. Je kunt tijdens de kerst genieten van magische vlammen door onze 4 eenvoudige stappen te volgen en het vuur goed op te stoken.

 

Lees meer

"Hygge" - 

een sfeer van warmte, behaaglijkheid en gezelligheid. Het moment waarop je je kalm voelt en kan genieten van simpele dingen - en in het moment kan leven.

Wil je een beetje kerstsfeer in het dagelijks leven?

Onze geweldige volgers op Instagram delen de gezelligste kerstfoto's voor de open haard. Volg ons op Instagram @Jotulstoves voor dagelijkse kerstinspiratie en kerstplezier🎄

 

Jøtul Instagram Jøtul Instagram Jøtul Instagram

Foto's door @valkoinen_puutalokoti og  @the_whitetail_cabin.

 

Volg ons op Instagram