Man werkt in fabriek Jøtul

Accessories

Jøtul heeft uiteenlopende accessoires voor de installatie van kachels en haarden. We willen dat u lang plezier heeft van uw houtkachel, Daarom bieden we verschillende accessoires voor optimaal onderhoud en duurzaam genot van uw kachel of haard. Hier vindt u alles van stalen schoorstenen, vloerplaten en rookgasafvoeren tot aslades en haardstellen.

De juiste rookgasafvoer voor uw kachel

Jøtul beschikt over een uitgebreid aanbod gelakte en geëmailleerde rookgasafvoeren voor kachels en haarden. Onze dealers helpen u graag om het product te vinden dat het best past bij uw wensen en behoeften voor de rookgasafvoer, aansluitingen en overige accessoires.

We hebben de volgende productengroepen binnen rookgasafvoeren:

  • Geëmailleerde afvoerbuizen
  • Geëmailleerde verbindingsstukken
  • Geëmailleerde adapters
  • Rookafvoerpijpen
  • Gelakte afvoerbuizen
  • Gelakte verbindingsstukken
  • Gelakte adapters

Vloerplaten voor haarden

Jøtul heeft een breed assortiment aan vloerplaten voor houtkachels. Hier vindt u glazen en andere vloerplaten in verschillende stijlen en kleuren. Er zit altijd een vloerplaat bij die past bij uw kachel en interieur. Onze erkende dealers helpen u graag om het product te vinden dat het best aansluit op uw wensen.

Grijs zwarte vloerplanken

Transparant glas:

Vloerplaten van helder gehard glas. C-rand of facetgeslepen, dikte 6 mm.

Bronskleurig glas:

Vloerplaten van bronskleurig gehard glas, dikte 6 mm.

Geëmailleerd:

Geëmailleerde vloerplaten in zwart, dikte 1,5 mm.

Gelakt:

Gepoedercoate vloerplaten in zwart of grijs (met textuur). Dikte 1,25 mm. De vloerplaten kunnen ook op maat worden gesneden. De maximale afmeting is 1200 x 1600 mm.

Draai plateau

Maak uw houtkachel draaibaar!

Drehteller können

Bij gebruik van een draaiplaat kunt u uw houtkachel 360 graden laten draaien mits deze is geinstalleerd met een rookgasaansluiting aan de bovenzijde. Op deze wijze kunt u vanuit elke plek van uw kamer genieten van het vuurbeeld.

Verkrijgbaar voor Jøtul F 363 Advance en Jøtul F 373 Advance.