Noorse bergen en fjorden in de winter

Al sinds 1853 uw wapen tegen de kou

Jøtul is één van ‘s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Het erfgoed van het Noorse bedrijf Jøtul is gebaseerd op meer dan 170 jaar lange traditie van het verfijnd vakmanschap en de kunst om zich te wapenen tegen de kou.

Noors vakmanschap

De natuur, cultuur en ambachten van Noorwegen zitten ons in het DNA. Wij hebben een passie voor warmte en een schat aan kennis en ervaring, die van generatie op generatie doorgegeven wordt. Daarmee kunnen we degelijke producten voor dagelijks gebruik een vleugje schoonheid en esthetiek meegeven.

Tijdloos design

Onze tijdloze producten slaan een brug tussen heden en verleden. Ze sluiten naadloos aan bij de strakke vormgeving van een moderne woonomgeving. Puur Noors vakmanschap gaat bij ons samen met functioneel design, voor een aantrekkelijk ontwerp dat uitstijgt boven vluchtige trends. Over smaak valt niet te twisten, maar goed ontwerp is meer dan een kwestie van mening. Bij Jøtul geloven we nog altijd dat vorm in dienst moet staan van functie.

Een bron van kennis

Klanten die voor kwaliteit gaan, weten dat ze voor Jøtul kiezen omdat er niets aan het toeval overgelaten wordt.

Jøtul staalplaten zwart

Wij zijn er trots op dat we s werelds beste en duurzaamste gietijzeren kachels, inbouwkachels en haarden ontwerpen en produceren, en we zijn er net zo trots op dat onze klanten onze kwaliteit herkennen en waarderen. Uw tevredenheid is onze grote drijfveer. We delen graag onze passie, ervaring en kennis met u in de vorm van handleidingen en gidsen waarmee uw Jøtul-kachel voor het leven een bron van warmte en comfort blijft.

Kwaliteit voor een leven lang

Wij vinden dat voor onze klanten alleen de beste kachels, inbouwelementen en haarden goed genoeg zijn. Daarom worden al onze producten in Noorwegen met de hand gemaakt van de beste materialen die er zijn. Het is precies die ongeëvenaarde bouwkwaliteit die ervoor zorgt dat Jøtul een langere garantie kan geven dan al haar concurrenten. En daarom is onze F602 niet alleen de best verkochte kachel ter wereld, maar ook de meest nagemaakte.

Gietijzer, al generaties lang het perfecte materiaal

De keuze voor gietijzer is een eenvoudige: het doorstaat de tand des tijds. Onze onderdelen zijn zeer duurzaam en tegelijkertijd gemakkelijk te vervangen. Ze blijven ook na vele jaren gebruik perfect in vorm.

De Noorske kijk op warmte

Wij hebben de eeuwenlange ervaring met het Scandinavische klimaat om de strijd tegen de kou aan te gaan en we weten dat warmte meer is dan alleen een getal op een thermometer. Daarom krijgt u met al onze producten het hoogst haalbare: een heerlijk knisperend haardvuur, een mooi omlijst uitzicht op het perfecte vlammenspel, een tijdloos ontwerp en een geoptimaliseerde brandtechniek voor efficiënt en milieuvriendelijk gebruik.

Jøtul is overal

Jøtul is behoort tot de grootste producten in de wereld. Het merk wordt in 43 landen het verkocht. Volgens ons is onze zorgvuldige aanpassing op individuele markten, culturen en klanten de reden voor ons internationale succes.

Vind uw Jøtul-dealer