De man legt brandhout in de open haard

Een betrouwbare warmtebron

Met tijdloze houtkachels met hypermoderne verbrandingstechnologie - waarmee je het houtverbruik halveert - krijg je niet alleen een sieraad voor je interieur, maar ook een trouwe kameraad die je nog vele jaren echte en betrouwbare warmte geeft.

Jøtul F 602 ECO kleine houtkachel met kookplaat in moderne woonkamer

Jøtul F 602 ECO – een kleine houtkachel met een sterke persoonlijkheid

Met goed stoken en droog hout maakt deze brandende houtkachel een rendement van maar liefst 81% mogelijk! Dat betekent veel meer warmte per blok hout. Ter vergelijking: veel oude houtkachels hebben een rendement van maar 50%.

Verder lezen

Terje Agard projectingenieur bij Jøtul

Er zijn veel varianten van de Jøtul F 602. Bij het ontwikkelen van de nieuwste versie, de Jøtul F 602 ECO, stond een hoog rendement centraal terwijl we wel het bekende fraaie design uit 1940 wilden behouden. 

Terje Agard projectingenieur bij Jøtul
Een stapel gedroogd brandhout

Wat is de goedkoopste vorm van verwarming - elektriciteit of het verbranden van hout?

Met onze houtcalculator kun je de prijs van elektriciteit en het verbranden van hout met elkaar vergelijken. Omdat de prijzen aanzienlijk schommelen, raden wij je aan de prijzen te gebruiken die van toepassing zijn op jouw huishouden.

Verder lezen

Kijk wat andere mensen hebben gemaakt op hun Jøtul F 602:

De Jøtul F 602 is echt een favoriet op Instagram en we vinden het fantastisch als onze volgers foto's delen van dingen die ze op hun eigen Jøtul F 602 gekookt hebben.

Jøtul Instagram-volgers koken op Jøtul F 602Gekrulde bruine hond die op het witte tapijt ligt bij de Jøtul-open haardJøtul Instagram-volgers koken op Jøtul F 602

Repost van Jøtul Instagram@le_anvil@anne.esmee en @theintrepidexplorers

Man in vest houdt vast

Alles wat je moet weten over hout

Meer weten over hout en houtstook? Hout is een van de oudste energiebronnen die door mensen worden gebruikt. Hout is cultuur en wetenschap. Het levert een prima bijdrage aan echte warmte en gezelligheid in huis. Bovendien is er voor je huis geen enkele warmtebron die zoveel zekerheid biedt. Wij beantwoorden je vragen op het gebied van hout en houtstook!

Verder lezen

Wil je een houtkachel van Jøtul

Neem contact op met uw dealer