Man die zich hecht aan de houtkachel Jøtul F 373 Advance

Jøtul F 370 Advance series wordt nog beter

Om een iconisch ontwerp relevant te houden, draait het allemaal om het verfijnen van de details, en nu hebben we dit opnieuw gedaan. Wij zijn van mening dat een goed ontwerp samen moet vallen met een ergonomie en gebruiksvriendelijke eigenschappen. Daarom hebben wij, voor de Jøtul F 370 Advance serie, een nieuwe deur ontwikkeld met een magnetisch sluitings mechanisme.

"Het beste van het beste" wordt nog beter

Iconisch en bekroond als de Jøtul F 370-serie is, is het nu verder verbeterd en biedt het zelfs meer functionaliteit. Met zijn nieuwe, magnetische deurvergrendeling mechanisme, ervaart u hoe soepel en moeiteloos de deur opent en sluit.

Achter de deur bevindt zich een ruime en gebruiksvriendelijke aslade,waardoor het gemakkelijk is om de as te legen zonder onnodige as lekkages.

Een nieuwe deur ontwikkeld met een magnetisch sluitings mechanisme.

Versterking van een iconisch ontwerp

Het zicht op het vuur is nog groter. Door de eenvoudig te gebruiken lucht regeling blijven u ruiten schoon en wordt het brandstof gebruik aanzienlijk minder. De Jøtul F 373 Advance wordt gekenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en een slanke voet. Optioneel is de Jotul F 373 draaibaar te bestellen waardoor u vanuit elke hoek van uw woonkamer kan genieten van het prachtige vuurbeeld.

- Gevierd ontwerp

- Schone ruiten door geavanceerd air wash systeem

- 3 - zijdig zicht op het vuur

Lees meer

Wil je een nieuwe Jøtul F 370 Advance houtkachel?

Onze vakbekwame dealers helpen u verder! Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie en begeleiding.

Vind een dealer