Jøtul F 200 zwarte houtkachel voor blauwe muur

Jøtul F 200 - een klassieker opnieuw uitgevonden

Gebaseerd op de buitenkant van één van de best verkochte Jøtul klassiekers, heeft de Jøtul F 200-serie een stukje van het erfgoed en 170 jaar ervaring in warmte meegenomen.

We hebben er een moderne invulling aan gegeven. De luchtregeling is eenvoudig te bedienen met één luchtschuif. Het as kunt u verwijderen door een gemakkelijk toegankelijke aslade aan de onderkant van de verbrandingskamer.

Jøtul F 200 - De herontdekking van een klassieker

De organische vormen zijn subtiel gestileerd, met een prachtig gevormde top, De klassiek gevormde deur die het vuur omlijst en vier stevige poten maken de indruk compleet.

Gebaseerd op het ontwerp van een van Jøtul's best verkochte klassiekers, heeft de Jøtul F 200 een stukje van het erfgoed en de 170 jaar aan ervaring als vertrekpunt genomen en onderworpen aan een moderne interpretatie.

De herontdekking van een klassieker

De delicaat vormgegeven organische lijnen worden subtiel benadrukt door een prachtig gebogen top, gotische bogen die het vuur omlijsten en vier stevige poten die de impressie perfectioneren. De houtkachel is leverbaar met korte of lange poten. De luchtstroom kan geregeld worden met slechts één hendel, terwijl het legen van de aslade uiterst eenvoudig is met een eenvoudig toegankelijke asoplossing aan de onderkant van de verbrandingskamer.

- Gebaseerd op een succesvol ontwerp

- Een klassieker die in de meeste huizen past

- Praktische aslade

Lees meer

Jøtul F 205 - Scandinavisch minimalisme

De Jøtul F 205 is de moderne versie van de nieuwe klassieke Jøtul F 200. Beide kachels zijn ontworpen om optimaal te presteren bij laag vermogen en toch robuust genoeg om de koude winter aan te kunnen.

Scandinavisch minimalisme

Met zijn 75 centimeter ziet de houtkachel er in eerste instantie misschien klein uit, maar de Jøtul F 205 is wel degelijk ontworpen voor optimale prestaties bij een laag vermogen en is robuust genoeg om koude pieken aan te kunnen. De luchtstroom kan geregeld worden met slechts één hendel, terwijl het legen van de aslade uiterst eenvoudig is met een eenvoudig toegankelijke asoplossing aan de onderkant van de verbrandingskamer. De houtkachel is leverbaar met korte of lange poten.

- Modern design

- Aansluiting van frisse lucht mogelijk

- Praktische aslade

Lees meer

Scandinavisch design verenigd met state-of-the-art verwarmingstechnologie en duurzame materialen.

Wil je een Jøtul F 200?

Onze vakbekwame dealers helpen u verder! Neem contact op met uw dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie en begeleiding.

Vind een dealer