Jøtul I 520 FL inzethaard in witte wand in Scandinavisch interieur

Inbouwkachel met ruiten aan meerdere kanten - een droom voor elk interieur!

Een inbouwkachel is misschien wel het mooiste onderdeel voor uw woonkamer. Grote ruiten met fraai zichtbare vlammen maken al snel duidelijk waarom. We laten u graag zien hoe knus uw woonkamer kan zijn.

Jøtul I 620 FRL witte inzethaard met houten nis in een lichte moderne woonkamer

Inbouwkachel met ruiten aan één, twee of drie kanten

De inbouwkachel is een belangrijk design- en interieurelement in de kamer. Een knapperende inbouw- of houtkachel is een natuurlijk ontmoetingspunt op koude dagen, waar u in een heerlijke stoel kunt genieten van de warmte. Heerlijk voor de kamer - en voor lichaam en geest.

Met een inbouwkachel met grote ruiten kunt u echt van alle kanten van het vuur genieten. U kunt kiezen voor een inbouwkachel met één ruit, een inbouwkachel met twee ruiten of een inbouwkachel met drie ruiten. Als u vanuit meerdere hoeken van de vlammen wilt kunnen genieten, verdient een inbouwkachel met twee of drie ruiten absoluut de voorkeur. Bovendien zijn onze inbouwkachels voorzien van een ruitcoating en een luchtgordijn om de ruiten schoon te houden en het vuur goed zichtbaar.

Jøtul I 620 FL zwarte open haard in lichte en moderne woonkamer

Ontwerp uw eigen inbouwkachel

Als u inspiratie hebt en graag zelf uw eigen inbouwkachel wilt ontwerpen, dan vindt u bij ons een breed assortiment inbouwkachels in allerlei formaten en met grote ruiten die ideaal zijn voor inbouw.

In een hoek, als ruimtescheider, met of zonder uitsparing voor hout of een vergelijkbare oplossing... Als u daarvoor kiest, verdient een inbouwkachel absoluut de voorkeur. Bovendien kunt u zelf de gewenste afwerking kiezen, bijvoorbeeld met een gladde of ruigere muur, met donkere verf voor meer contrast of juist in dezelfde kleur als de rest van de muur.

Bekijk al onze inbouwkachels

Jøtul I 620 FL witte open haard met houten nis die de kamer verdeelt tussen keuken en woonkamer

Inbouwkachel als ruimtescheider

Als ruimtescheider zorgt de inbouwkachel voor warmte en sfeer in twee omgevingen en twee ruimtes tegelijk. Dubbel genieten. De manier waarop u het met uw kachel op een natuurlijke manier voor de bewoners nog knusser en fijner wilt maken en de visuele uitstraling van de woning nog verder wilt versterken; uw fantasie bepaalt de grenzen. De inbouwkachel is méér dan een blikvanger die voor warmte zorgt. De kachel vormt echt het hart van een gastvrij huis!

Onze dealers helpen u graag bij het realiseren van uw droom met een ideale kachel

Of u de oplossing voor uw kachel nu wel of niet zelf wilt ontwerpen, onze dealers kunnen u helpen bij het vinden van een oplossing die aansluit bij u en uw behoeften. Zo realiseert u uw droom met een ideale kachel.

Vind uw dichtstbijzijnde dealer